Bra Telecom
Företagstelefoni
||
Mobiltelefoni
||
Täckningsförstärkning

Bra Telecom har mångårig erfarenhet med 20 år i branchen och är inte knuten till någon kedja, på det sättet blir vi inte låsta till någon operatör.

Telefonväxel Växjö

Bra Telecom – telefonväxel Växjö

En personlig service som gör skillnad – Vi ser framemot att hjälpa er

Bra Telecom

Bra Telecom, er hjälp med företagstelefonin!

Bra Telecom arbetar helt utan fysisk butik, istället tar vi butiken till er och kan ge er en bättre service. Totalt är vi ca 15 serviceinriktade personer med väldigt lång erfarenhet av företagstelefoni, de flesta har arbetat med detta i över 20 år. Har ni behov av tjänster inom telefonväxel och er verksamhet finns i Växjö med omnejd, tveka inte på att kontakta oss!

Butiken har vi med oss i bagaget, där vi oftast kan leverera de vanligaste telefonerna med tillbehör direkt. På så sätt slipper företagare att stå i en butik och köa för att få hjälp. Vi hjälper även företagare att se över deras telefoni och sköter kontakten med operatörerna i denna underbara djungel.

Vi jobbar med alla typer av växelsystem och hjälper kunden att hitta vilket som passar just deras företag, vi levererar bland annat de marknadsledande växelplattformerna Lynes, Dstny och Telavox. Vi samarbetar med IP Ready och Bravida när det gäller installationer, som finns på ett flertal orter i landet och har därför tillgång till ett 30 tal tekniker.

Telefonväxel Växjö

Är det något ni behöver hjälp med när det gäller telefoni, både fast och mobilt, så bara ring Bra Telecom och vi dyker upp hos er så fort vi kan. Vi hjälper företag att förbättra mobiltäckningen inomhus, stora som små lokaler och samtliga operatörer.

Vi utgår från kontor i Linköping och Växjö. Läs mer här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss

Bra Telecom i Växjö AB

Vi finns här

Storgatan 82D, 352 46 Växjö
Viskeryd 1, 585 92 Linköping

Maila oss för offert
Eller ring oss

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]